Potkun verran parempaa!!   Laitilan Street Food & SpicesRas El Hanout


5,00 €
sis. 14 % ALV

Vahvat Marokkolaiset aromit..


Määrä

Ainekset: korianterin siemen, kurkuma, jeera, maustepippuri, inkivääri, kaneli, neilikka, muskotti, mustapippuri, cayenne, kardemumma.  

Sisältö 80g, kaunis lasinen pinottava purkki

Koko Pohjois-Afrikan ehkäpä tunnetuin mausteseos, joka tulee alunperin marokkolaisesta keittiöstä. Nimi tarkoittaa "kaupan päällikköä" arabiaksi ja sillä voi olla erilaisia variaatioita. Kaupan päällikön mauste juurikin siksi, että se on parasta, mitä kauppias voi tarjota. Mauste ei ole tulinen, vaan todella rikas aromaattinen mausteseos, jolla todella saat makua ruokiin. Tähänkään emme ole lisänneet suolaa, saat lisätä sen itse oman maun mukaan.

Sitä voi käyttää todella monipuolisesti, pintamausteena lihalle, kanalle tai jopa kalalle, sekä paistettuna pannulla öljyn kanssa keitetylle riisille, pastalle couscousille. Pataruokiin ja kasviksille ihan loistava, Marokossa sitä pyöräytetään myös Tagine- pataruokiin.

Tämä on Olkan toivemauste, peruja ajalta, kun hän kiersi lähes koko Marokon asuntoautollaan. Sieltä tarttui tietysti mukaan perinteinen Tagine- pata, joka on edelleen käytössä. Aavikolla ollessaan marokkolainen perhe opetti Olkalle Tagine- padan salat.

Olkan yksi lemppariruoista on linssi-kesäkurpitsa pata, joka valmistuu helposti pannulla ja siihen mausteeksi Ras El Hanoutia.


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.