Potkun verran parempaa!!   Laitilan Street Food & SpicesTietoja meistä

Ketä me ollaan ja miten tähän on tultu!

Me ollaan perheyritys, joka valmistaa chilikastikkeita sekä mausteita ja toimitaan Keski-Suomessa, Hankasalmella, Niemisjärven kylässä. Kierrämme meidän vankkurilla markkinoilla ja messuilla ympäri Suomen ja pidetään tätä verkkokauppaa, kiitos kun tulit :).

Salakuljettajan Jukka on valmistanut chilikastikkeita jo 15-vuotta, joka alkoikin aluksi vain omasta harrastuksesta ja rakkaudesta chiliin. Meidän ehdoton motto onkin, että kastikkeet valmistetaan puhtaista raaka-aineista, mikä tekee ne premium- tuotteiksi ja se kyllä maistuu lopputuloksessa. Meidän kastikkeiden ainesosa-luettelo on lyhyt, tämän lähemmäksi aitoa chilikastiketta ei pääse! Emme käytä sakeuttamisaineita, vettä, uutteita, lisäaineita tms, vain aidot raaka-aineet, tietenkin. Markkinoilla ja messuilla, pääset aina niitä myös maistamaan, näin löydät kivasti itsellesi sen oman tulisuuden tai useamman, riippuen käyttötarkoituksestasi.

Me ollaan intohimoisia ruoanlaittajia ja innostutaan kaikista uusista jutuista ja kokeiluista, haluammekin antaa meidän asiakkaille niistä aina käyttövinkkejä. Valmistamme omat maustesekoituksemme ja dipit, joten siksi saamme ne myös nimetä usein itsemme näköisiksi :). Ja tietenkin, kaikki mausteemme sekä dipit ovat lisäaineettomia, koska arvostamme aitoja makuja. Lisäaineitahan käytetään aina tiettyä tarkoitusta varten, esimerkiksi säilyvyyden ja rakenteen parantamiseksi, mutta meidän mausteita ei olla täytetty millään keinotekoisella lisäyksellä tai aromivahventeilla.

Tämän lisäksi kaikki tuotteemme ovat gluteenittomia, laktoosittomia, sekä vegaanisia (pois lukien Jalapeno-, Kanuuna ja Hot Rose kastikkeet, sillä niissä olemme käyttäneet makeutuksena hunajaa). 

Meillä on paljon omakohtaista kokemusta erikoisruokavalioista ja autetaan mielellään meidän asiakkaita vinkeillä. 

Blogin puolelta löydät meidän kiertueaikataulun ja somessa meidät löytää Facebookissa nimellä Salakuljettajan Chilit sekä Instagramissa nimellä salakuljettajanchilit. Somessa päivitellään enemmänkin meidän kuulumisia ja missä aina ollaan, hyppää matkaan :).